Automonteur

Wil jij werken bij één van de mooiste automerken van de wereld? Werk jij graag met je handen en heeft autotechniek voor jou geen geheimen? Dan is de functie van automonteur bij onze opdrachtgever in Brabant jouw nieuwe uitdaging.

Je draagt bij aan het bouwen van één van de mooiste auto’s van de wereld. Je bent verantwoordelijk voor  het controleren en corrigeren van onze auto’s aan het einde van het productieproces.
Je kunt goed omgaan met verschillende soorten gereedschappen en machines, je zal deze gereedschappen en machines ook inspecteren, onderhouden en certificeren.  Daarnaast ondersteun je je collega’s bij andere werkzaamheden.

Functie-eisen

Je hebt ervaring in het repareren van auto’s of lichte vrachtwagens. Het is een pre dat je ook ervaring hebt in het testen van gereedschappen en machines. Je kunt zelfstandig werken, bent stressbestendig, stelt je prioriteiten en bent flexibel.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een fulltime dienstverband in een 2 ploegendienst. Kom je niet uit de regio dan kunnen wij voor kost en inwoning zorgen. Daarnaast verzorgen wij de eventueel benodigde aanvullende opleidingen en cursussen voor je.

Interesse? Wij ontvangen  graag een recent CV met motivatiebrief per mail: manon@jij-uitzendbureau.nl. Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Manon de Hond via telefoonnummer: 010 – 820 99 94.

Op basis van je CV en motivatiebrief beoordelen wij of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Onze werving & selectieprocedure bestaat uit één gesprek en een referentiecheck.