Elektromonteur

Ben jij in staat om complete elektrische installaties vanaf tekening uit te voeren in de woning- en utiliteitsbouw en heb je de intentie om je voor de lange termijn in te zetten voor een leuk bedrijf?

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Delfzijl zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een zelfstandige elektromonteur.

De opdrachtgever is een allround installatiebedrijf waarbij het werk varieert van gas, water, elektra, sanitair, riolering, zink en dak werkcentrale verwarming, vloerverwarming, ventilatie, zonne-energie en alles wat er tussen in zit. Naast het aanleg van complete installaties doet de opdrachtgever ook onderhoud en service. De opdrachtgever werkt voor particulieren en zakelijke bedrijven en instellingen.

Functie-eisen

  • Ervaring als elektromonteur
  • Woonachtig in de omgeving Delfzijl
  • In het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
  • In het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te halen
  • Je bent zelfstandig, kwaliteitsbewust en hebt een gezonde werklust

Arbeidsvoorwaarden

Naast een goed salaris, opleidingsmogelijkheden, werkkleding, vakantie en ATV dagen bieden wij een fulltime dienstverband bij een mooi bedrijf met een prettige werksfeer.
Herken jij jezelf in bovenstaande en ga je het liefst deze week nog aan de slag? Laat dan graag wat van je horen!

Je kunt je CV + Motivatie doorsturen naar marielle@jij-uitzendbureau.nl of even bellen op 050 5470050. Wij nemen dan contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kijken uit naar je reactie.