JIJ Groep

JIJ bestaat uit JIJ Uitzendbureau, JIJ Techniek, JIJ Bouw en JIJ Personeelszaken. Elk onderdeel heeft eigen specialisten in dienst die vanuit ondernemerschap werken vóór werkgevers en werknemers. JIJ kiest voor specialisatie vanuit de visie dat slechts ervaringsdeskundigen de beste match kunnen maken tussen mens en werk. Onze mensen spreken de taal van zowel de werkgevers als werknemers doordat zij de werkvloer kennen, het werkritme aanvoelen en de omgeving kennen. JIJ streeft naar langdurige relaties waarbij de klant ontzorgd wordt en de uitzendkracht zich gekend voelt.

JIJ Uitzendbureau

JIJ doet wat andere uitzendbureau's beloven. Wij zorgen dat mensen aan het werk gaan en op de juiste plek. Daarmee helpen wij werkgevers en werknemers en bouwen aan langdurige relaties. JIJ snapt dat er niet alleen tussen 8 en 5 gewerkt wordt. In een 24-uurs economie zijn flexibiliteit, transparantie en snelheid belangrijke waarden. Onze Intercedenten zijn persoonlijk betrokken en krijgen allemaal de ruimte om te ondernemen. Daardoor heeft elke klant en iedere uitzendkracht een eigen contactpersoon die altijd op de hoogte is van alle gemaakte afspraken, wensen en verwachtingen. Daardoor werkt JIJ snel, flexibel en betrokken.

JIJ Bouw

JIJ Bouw is een specialist in het uitzenden van vakbekwame specialisten in de bouwsector. Onze accountmanagers komen uit het werkveld. Dat maakt JIJ Bouw uniek; we spreken en verstaan de taal van zowel werkgever als werknemer. We brengen vakbekwame kandidaten en werkgever met elkaar in contact als we de juiste match gevonden hebben. JIJ Bouw houdt van transparantie, afspraak = afspraak en snelheid van handelen. JIJ focust op stucadoors, timmerlieden, tegelzetters en metselaars.

THE FUTURE BELONGS TO THOSE WHO BELIEVE IN THE BEAUTY OF THEIR DREAMS.