Monteur verreikers

Hebben verreikers voor jou geen geheimen? Maak jij je handen graag vies en heb jij een passie voor sleutelen? Ben je daarnaast graag de redder in nood als je collega’s stil komen te staan met hun verreiker? Dan is de functie van monteur verreikers in de regio Bodegraven jouw nieuwe uitdaging!

Als monteur ga je aan de slag in de werkplaats om alle technische mankementen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren voor de verreikers. Daarnaast zal je met jouw servicebus ad hoc in actie komen bij storingen aan machines die op projecten zijn.
De werkplaats is jouw werkdomein, je zal ervoor zorgen dat er een veilige en goede werksituatie is.

Functie-eisen

Als ervaren monteur in de verreikers, kranen etc beschik je over een afgeronde opleiding op MBO niveau werktuigbouwkunde, elektrotechniek, autotechniek of vergelijkbaar. Je hebt goede kennis van zowel hydraulische, mechanische en elektrische systemen en kunt daarbij E schema’s lezen.
Je bent flexibel en kan goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je hebt een klant- en servicegerichte houding en bent daarnaast communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

De functie is voor 40 uur maar er wordt een zeker makte van flexibiliteit gevraagd om indien nodig over te willen werken.
De verloning is volgens inschaling CAO voor klein metaal.

Interesse? Wij ontvangen graag een recent CV met motivatiebrief per mail: manon@jij-uitzendbureau.nl. Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Manon de Hond via telefoonnummer: 010 – 820 99 94.
Op basis van je CV en motivatiebrief beoordelen wij of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Onze werving & selectieprocedure bestaat uit één gesprek en een referentiecheck.