Bekijk ook

Geen andere vacatures in deze categorie.

Servicemonteur

Wij zijn op zoek naar talent, een zelfstandige Servicemonteur, die denkt in oplossingen en de dag niet eindigt voordat het werk afgerond is. Tenslotte draait alles om de klant!

Na een gedegen inwerkperiode krijg je de verantwoordelijkheid voor:
- Het zelfstandig repareren, onderhouden en testen van grootkeukenapparatuur bij klanten;
- Het verrichten van preventief onderhoud;
- Het in bedrijf stellen van professionele installaties waarbij gedacht kan worden aan kook-, bak- en braadapparatuur, vaatwasmachines, ovens, steamers, friteuses, afzuigkappen, vaatwasmachines, uitgiftebuffetten, roestvrijstalen werk- en spoeltafels, koffiezetapparatuur, etc.;
- Het geven van uitleg over de werking- en onderhoud van apparatuur en installaties;
- Een klantgerichte en servicegerichte opstelling zodat de klant positief refereert;
- Het doorgeven van commerciële signalen richting de sales afdeling.

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een totaalleverancier van professioneel horeca- en grootkeukentechniek. De organisatie is groeiend en richt zicht op het leveren van kwaliteit, resultaat, innovatie en expansie.

Bedrijfscultuur

Wanneer je voor onze opdrachtgever komt werken, vragen zij een grote mate van zelfstandigheid en afwisseling. De communicatielijnen binnen de organisatie zijn kort, wat een prettige sfeer binnen het team van medewerkers meegeeft. Door hun gevarieerde klantenkring en uitgebreid productassortiment is geen dag hetzelfde en blijf je geïnspireerd en gericht op kwaliteit. Binnen de organisatie heerst een no-nonsense cultuur met duidelijke kaders en een eerlijke directe stijl van leidinggeven.

Functie-eisen

Voor deze zelfstandige functie zoeken wij een collega die:
- Electrotechnische machinestoringen kan oplossen en tekeningen kan lezen;
- Het hebben van ervaring in water-, gas-, koel- en/of installatie techniek is een pre;
- Minimaal een technische opleiding (MBO) heeft genoten. Kennis van Nen 3140 en VCA is een pré;
- Woonachtig is in het midden van de provincie Zeeland (Walcheren / Zuid Beveland);
- Zelfstandig kan werken met gevoel voor techniek en kwaliteit;
- Service-, klant- en oplossingsgericht is;
- Initiatieven toont, technisch doortastend- en flexibel inzetbaar is;
- Geen 9-5 mentaliteit heeft en fulltime beschikbaar is.

Arbeidsvoorwaarden

Onze opdrachtgever biedt een inspirerende, zelfstandige vrije baan in een groeiende en innovatieve organisatie aan met een naar eigen keuze samen te stellen pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt de beschikking over een moderne bedrijfswagen uitgerust met onder andere: een uitstekend gereedschapspakket, navigatiesysteem, mobiele telefoon, airco, cruisecontrole, etc. Daarnaast biedt onze opdrachtgever de mogelijkheid om zowel interne als externe opleidingen te gaan volgen waarbij u de kennis opdoet van elektra, gas, water, koel of luchtbehandelingstechniek

Het betreft een vaste functie en u zult direct in dienst treden bij onze opdrachtgever.

Interesse? Wij ontvangen graag een recent CV met motivatiebrief per mail: manon@jij-techniek.nl. Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Manon de Hond via telefoonnummer:
06 – 417 947 24.

Op basis van je CV en motivatiebrief beoordelen wij of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Onze werving & selectieprocedure bestaat uit één gesprek en een referentiecheck.