Sprinklermonteur

Ben jij als sprinklermonteur op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan werken bij onze opdrachtgever met vestigingen door heel Nederland.

Als servicemonteur wordt je veelal zelfstandig te werk gesteld bij de klanten. Je bent bekend met de relevante normen en bent op de hoogte van de voorschriften. In samenwerking met de afdeling Service & Onderhoud voer je preventief onderhoud uit en los je zelfstandig storingen op. Daarnaast voer je met enige regelmaat klussen uit, veelal voortkomend uit het uitgevoerde onderhoud. Ook word je bij inbedrijfstellingen van nieuwe installaties ingezet. Je dient bereid te zijn om mee te draaien in storingsdienstrooster met een groep collega’s.

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MTS-opleiding (of gelijkwaardig) aangevuld met vakgerichte opleidingen/cursussen. Je beschikt over enige jaren ervaring als sprinklermonteur. Je bent in het bezit van tenminste rijbewijs B en bij voorkeur VCA. Je kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel , daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je een flexibele en klantgerichte instelling.

Arbeidsvoorwaarden

Een bij de functie, opleiding, inzet en ervaring passend salaris. De opdrachtgever beschikt over goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Er heerst een collegiale werkomgeving in een familiebedrijf en een prettige werksfeer. Je gaat werken met technisch uitdagende installaties met een grote variatie in werkzaamheden. Je krijgt een zeer afwisselende functie met grote zelfstandigheid. Opleidingen, cursussen en trainingen en goede ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden worden geboden.
Sollicitatieprocedure

Interesse? Wij ontvangen graag een recent CV met motivatiebrief per mail: manon@jij-techniek.nl. Voor inhoudelijke informatie kunt u contact opnemen met Manon de Hond via telefoonnummer: 0596 – 542504 of 06 – 417 947 24.

Op basis van je CV en motivatiebrief beoordelen wij of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Onze werving & selectieprocedure bestaat uit één gesprek en een referentiecheck.